Werk bij JHOP

Tot en met december 2016 werkte ik bij JHOP in Jeruzalem.

 hettyisraelokt2014In september ben ik, Hetty Rook, naar Jeruzalem vertrokken. Deze organisatie heet “Jerusalem House of Prayer” (JHOP).  Zij zijn gevestigd op de Olijfberg in Jeruzalem. Hier kunt u meer lezen over mijn voorbereiding.

De eerste drie weken in september 2014 in Israël stonden in het licht van de conferentie “All Nation Convocation”. Klik hier om daar meer over te lezen.

Na de conferentie heb ik een cursus gevolgd over “Wachters op de muur”. Lees hier meer over.

 

Tijdens mijn oriënterend verblijf in Israël in het begin 2014 kreeg ik steeds de opmerking dat zowel Joden als Arabieren niet gediend zijn van mensen die komen prediken/evangeliseren. Alleen door het gedrag van de Christenen, de vrucht van de Geest, liefde betoon in woord en daad wordt de lokale bevolking geraakt, verwekt tot jaloezie. Door mijn leven apart te zetten in Jeruzalem en te wijden aan intercessie en het uitreiken naar de lokale bevolking is voor hen een betoon van liefde. Het neemt natuurlijk niet weg dat er altijd ruimte is tot evangelisatie.

Ik zal bij JHOP ingezet worden voor gebed en intercessie, plus dat mijn verlangen is om studies te doen vanuit een Messiaans, joods gezichtspunt en taalstudie. Daarnaast zal ik uitreiken naar de plaatselijke bevolking (Arabieren) op de Olijfberg. Door de organisatie krijg ik 2 niet christen gezinnen aangewezen om voor te zorgen en te bidden. Vervolgens zal ik een verplichte 30 weken durende cursus volgen via de genoemde organisatie. Deze cursus zal de Bijbelboeken Jesaja, Daniel, Ezechiël en Zacharia behandelen. Heerlijk om daar meer inzicht in te krijgen.

Gasten Coördinator

Op het moment mag ik gasten ontvangen en begeleiden. Jhop heeft naast 24/7 gebed een gastenverblijf. Vele Natiën komen op bezoek om mee te bidden voor de Natiën en om ook specifiek te bidden voor het Midden Oosten en Israël.

Dit jaar ben ik opnieuw betrokken bij de conferentie “All Nation Convocation”.

De specifieke verplichte doelen zijn:IMG_1202comp

  • Gebed voor Jeruzalem, Israël, West Europa en de wereld.
  • Specifieke Bijbelstudie.
  • Hebreeuwse/Arabische taalstudie. (nog niet gekozen)
  • Uitreiken naar plaatselijke bevolking.

1 Reactie naar Werk bij JHOP

Reacties zijn gesloten.